1. Novosti iz udruga
  2. Otvoreno je glasanje za pobjednike foto natječaja na temu Medulinske lokve u sklopu projekta „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE! Vol. 2“

Otvoreno je glasanje za pobjednike foto natječaja na temu Medulinske lokve u sklopu projekta „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE! Vol. 2“

Udruga Sakramenski u ulozi nositelja projekta „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE! Vol. 2“ organizira u sklopu istoga, u suradnji s Udrugom ljubitelja fotografija Format, FOTO
NATJEČAJ
s ciljem prikupljanja fotografija lokaliteta Medulinske lokve, njenog biljnog i životinjskog svijeta i prirodne ljepote te izrade kalendara za 2024. godinu, kao promotivnog materijala projekta.

Na foto natječaj je do ponoći prošlog utorka, 14. studenog 2023. godine, ukupno 42 autora prijavilo jednako toliko fotografija koje su ocijenjene valjanim prema kriterijima natječaja i trenutno je u tijeku glasanje za najbolje među njima, otvoreno do ponoći, u nedjelju 19. studenog 2023. Sve su objavljene na Facebook stranici grupe Medulinska Lokva gdje članovi i posjetitelji mogu svojim lajkom birati pobjednike. A najbolje tri fotografije prema odabiru demokratskog žirija na društvenoj mreži osvojiti će jednu od nagrada foto natječaja -poklon bon u trgovini tehničke robe, u vrijednosti od 50,00, 100,00 te 150,00 eura.

Također, odabrane će fotografije (ne nužno prema glasanju lajkovima) krasiti stolni kalendar za 2024. godinu koji će biti izrađen u sklopu projekta.

Organizatori pozivaju sve zaljubljenike u fotografiju, prirodu i posebno lokalitet Medulinske lokve da se pridruže glasanju i svojim lajkom – glasom, do ponoći u nedjelju 19. studenog, podrže autore koji sudjeluju u foto natječaju. U objavi na Facebook stranici grupe Medulinska lokva uz sve fotografije pronaći će i informacije te pravila glasanja, a proglašenje i dodjela nagrada autorima najbolje tri fotografije održati će se u prilici promocije kalendara za 2024. godinu na završnom događaju projekta „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE! Vol. 2“, u prosincu 2023. godine, a točan datum biti će naknadno objavljen.

Više informacija pronađite na Facebook stranici udruge Sakramenski.

Ovaj projekt proveden je uz financijsku potporu Zaklade Istra - Fondazione Istria iz sredstva Fonda gradova i općina te općine Medulin.

Povratak na prethodnu stranicu