2. Webinari za potencijalne prijavitelje u sklopu programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti

Agencija za mobilnost i programe EU najavljuje održavanje niza webinara od 17.01.2022. godine nadalje, koji će biti namijenjeni potencijalnim prijaviteljima projekata u okviru programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti. Clj tih webinara je pružanje podrške svim zainteresiranima za podnošenje projektnih prijedloga u različitim programskim područjima.

Raspored webinara i informacije o njima nalaze se u nastavku.

ERASMUS+, PODRUČJE MLADIH: Mogućnosti u okviru Erasmus+ područja za mlade u okviru aktivnosti Mobilnosti za osobe koje rade s mladima

Cilj ovog webinara je predstaviti sudionicima mogućnosti u okviru aktivnosti Mobilnosti osoba koje rade s mladima kako bi unaprijedili svoj svakodnevni rad s mladima i saznali kako uspješno napisati i prijaviti projekt.

• Webinar će se održati 17.01.2022. godine od 10:00 do 14:00h.

• Prijave su obvezne i dostupne putem prijavnog obrasca, a rok za prijavu je 14.01.2022. godine.

PROGRAM EUROPSKE SNAGE SOLIDARNOSTI: Imamo ideju! - webinar o Projektima solidarnosti

Cilj ovog webinara je pojasniti aktivnost Projekti solidarnosti i postupak prijave projekta te predstaviti primjere dobre prakse u Hrvatskoj i dati svima priliku da dobiju povratnu informaciju za svoju projektnu ideju. Namijenjen je mladim osobama od 18 do 30 godina, predstavnicima udruga, srednjih škola ili drugih organizacija i ustanova.

• Webinar će se održati 19.01.2022. godine od 10:00 do 13:00h.

• Prijave su obvezne i dostupne putem prijavnog obrasca, a rok za prijavu je 17.01.2022. godine.

ERASMUS+, ODGOJ I OPĆE OBRAZOVANJE: Online radionica „Projekti mobilnosti učenika i djelatnika, program Erasmus+“

Potencijalni prijavitelji projekata mobilnosti iz područja odgoja i općeg obrazovanja na ovoj će radionici doznati više o mogućnostima te jednostavnijim projektima koji omogućuju usavršavanje i osposobljavanje nastavnika i učenika. Sudionici će imati priliku naučiti kako sastaviti kvalitetnu projektnu prijavu i vidjeti uspješne primjere projekata.

• Online radionica će se održati 25.01.2022. godine od 11:00 do 14:15h.

• Prijave su obvezne i dostupne putem prijavnog obrasca, a rok za prijavu je 20.01.2022. godine.

Za više informacija pogledati na mrežnoj stranici AMPEU-a.