1. Novosti iz civilnog društva
  2. Otvorene prijave za COOPAthon virtualno natjecanje

Otvorene prijave za COOPAthon virtualno natjecanje

Razmišljaš o boljoj budućnosti za sve nas i želiš doprinijeti razvoju lokalne zajednice? Zanima te kako se to može učiniti kroz provođenje različitih društvenih inicijativa, poduhvata ili putem zadruga?
Ako je odgovor potvrdan, pridruži se online COOPAthonu, koji će se održati od 29. do 31.01., gdje ćete unutar 48 sati razviti rješenje i doprinijeti izgradnji bolje budućnosti našeg društva i zajednice.

Online COOPAthon je virtualni hackathon, odnosno vikend natjecanje s ciljem razvoja ideja koje adresiraju društvene probleme i izazove.
Sudjelovati mogu svi zainteresirani, neovisno o tome imaju li već razrađenu ideju ili ne. 

Prijaviti se možete sami ili u timu. Ukoliko nemate tim, pobrinut ćemo se da vas spojimo s pojedincima s kojima dijelite interese.


Prijave su otvorene do 26.01. do 12h, a zaprimaju se popunjavanjem prijavnice na https://forms.gle/vrrrRowchtaD3XbK7.   Broj mjesta je ograničen.

 

Što dobivaš sudjelovanjem u programu?

Najbolji timovi će osvojiti:

  • Mogućnost sudjelovanja u IN SITU @ STEP RI Playpark šestomjesečnom programu podrške koji je namijenjen pojedincima ili timovima s idejom za pokretanje društveno korisne profitne ili neprofitne priče (udruge ili poduzeća),

  • Sudjelovanje na državnom finalu u svibnju 2021., na kojem se natječete s pobjednicima prvog COOPAthona.

Pobjednički tim na državnom finalu odlazi na studijsko putovanje u Veliku Britaniju u srpnju 2021. te osvaja novčanu nagradu u iznosu od 7.500,00 kn. Drugoplasirani tim osvaja novčanu nagradu u iznosu od 5.000,00 kn, a trećeplasirani tim osvaja novčanu nagradu od 3.500,00 kn.

O najboljim idejama odlučivat će nezavisni stručni žiri.

Više o COOPAthon online natjecanju možete saznati ovdje.

Povratak na prethodnu stranicu