2. Otvoren Javni poziv Grada Buje-Buie za 2022. godinu

Otvoren Javni poziv Grada Buje-Buie za 2022. godinu

Na temelju Odluke o raspisivanju javnog Poziva i načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Buja - Buie za 2022. godinu namijenjenih financiranju programa, projekata i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada Buja - Buie, gradonačelnik Grada Buja - Buie raspisuje javni Poziv za financiranje programa, projekata i manifestacija na području Grada Buja - Buie u 2022. godini.

Grad Buje-Buie poziva udruge koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u ovom Pozivu da se prijave na financijsku podršku programima, projektima i manifestacijama udruga koji djeluju na području Gradai/ili su korisnici s područja Grada te doprinose razvoju prioritetnih područja iz ovog Poziva.

Javni natječaj objavljuje se 11.01.2022., a rok za podnošenje prijava traje do 11.02.2022. godine do 12:00h.

Ukupna vrijednost natječaja iznosi 197.000,00 kuna.

Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju potrebno je poslati putem elektroničke pošte na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr

Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem slanjem upita na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr najkasnije do 04.02.2022. godine.

Natječajna dokumentacija dostupna je na mrežnim stranicama Grada Buje - Buie ili mrežnim stranicama Zaklade u dijelu otvoreni natječaji.

Službeni Poziv možete pronaći ovdje.