2. Online radionice na ESF platformi u siječnju

Online radionice na ESF platformi u siječnju

ONLINE PROVEDBENA RADIONICA: Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice (SKUPINA 1)

Radionica je namijenjena ISKLJUČIVO korisnicima koji su ostvarili bespovratne potpore za provedbu projekata u okviru natječaja "Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice (SKUPINA 1)". Provedbena radionica organizira se kako bi se korisnika upoznalo s ugovornim pravima i obvezama te prvim koracima u provedbi projekta i izvješćivanju.

• Radionica će se održati od 03.01.2022. u 8:45h do 05.01.2022. u 12:30h, a prijave su otvorene do 31.12.2021.  ovdje.

ONLINE PROVEDBENA RADIONICA: Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice (SKUPINA 1)

• Radionica će se održati od 11.01.2022. u 8:45h do 13.01.2022. u 12:30h, a prijave su otvorene do 10.01.2022.  ovdje.

Radionica je namijenjena ISKLJUČIVO korisnicima koji su ostvarili bespovratne potpore za provedbu projekata u okviru natječaja "Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice. Provedbena radionica organizira se kako bi se korisnika upoznalo s ugovornim pravima i obvezama te prvim koracima u provedbi projekta i izvješćivanju.

• Radionica će se održati od 17.01.2022. u 8:45h do 19.01.2022. u 12:30h, a prijave su otvorene do 10.01.2022.  ovdje.

Dodatne informacije potražiti na mrežnoj stranici ESF Platforme.