2. ESF platforma: online radionice u listopadu

ESF platforma: online radionice u listopadu

Na ESF platformi Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva otvorene su prijave za dvije nove online radionice namijenjene organizacijama civilnog društva koje će se održati krajem listopada.

ONLINE RADIONICA CENTRA ZA CIVILNE INICIJATIVE: Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa organizacija civilnoga društva

• Trajanje: utorak26.10.2021. od 10 do 12h, rok za prijavu na radionicu je ponedjeljak, 25.10.

Radionica će sudionike/ce educirati o planiranju provedbe vrednovanja projekata i cjelokupnog rada udruge, angažiranju vanjskih suradnika  u skladu s određenim kriterijima za odabir te o izradi anketnih upitnika za različite vrste dionika s kojima organizacija surađuje, kao i za korisnike koji su direktni pokazatelj uspješnosti djelovanja.​

ZOOM RADIONICA UDRUGE SMART: Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja

• Trajanje: četvrtak, 28.10.2021. od 10 do 12h, rok za prijavu na radionicu je ponedjeljak, 25.10.

Cilj radionice je upoznati sudionike/ce radionice s konceptom kvalitete u organizacijama civilnoga društva kroz predstavljanje postupka i koraka za uvođenje Sustava upravljanja kvalitetom OK2015 u organizaciju te kroz proces samoprocjene.

Za više informacija pogledati na esf.platforma.civilnodrustvo.hr.