2. U rujnu se održava webinar “Imamo ideju!” za prijavu Projekata solidarnosti

U rujnu se održava webinar “Imamo ideju!” za prijavu Projekata solidarnosti

Agencija za mobilnost i programe EU (AMPEU) organizira webinar "Imamo ideju!" na kojem će djelatnici AMPEU-a informirati sudionike o provedbi projekata solidarnosti, projektnom formatu unutar programa Europske snage solidarnosti te pojasniti kako osigurati bespovratna financijska sredstva uz predstavljanje primjera dobre prakse u Hrvatskoj.

• Webinar će se održati putem platforme Zoom, u utorak, 06.09.2022. od 10 do 13 sati, a rok za prijavu je 02.09.2022. godine putem sljedeće prijavnice.

Online prezentacija je namijenjena svim organizacijama i mladima (od 18 do 30 godina) koji su zainteresirani upoznati se s mogućnostima prijave i provedbe projekata solidarnosti u svojim zajednicama. Projekte solidarnosti mogu prijaviti sve pravne osobe i mladi bez službene organizacije odnosno neformalne skupine mladih, a idući rok za prijavu Projekata solidarnosti je 04.10.2022. godine.

AMPEU svim zainteresiranima nakon samog događanja nudi i mogućnost savjetovanja u pripremi projektnog prijedloga.

Više informacija na mrežnoj stranici AMPEU-a.