1. Novosti iz udruga
  2. ODRAZ organizira Školu za lokalni održivi razvoj 2021.

ODRAZ organizira Školu za lokalni održivi razvoj 2021.

Predstavnik/ca ste organizacije civilnog društva (OCD-a) s područja grada Zagreba, Dubrovačko-neretvanske, Istarske, Osječko-baranjske, Primorsko-goranske, Šibensko-kninske ili Vukovarsko-srijemske županije? Zanimaju vas teme kao što su održivi razvoj, društvene inovacije, organiziranje i mobiliziranje zajednice, lokalni razvoj vođen zajednicom, lokalna filantropija, volonterstvo, društveni kapital i sl.? Pozivamo vas da sudjelujete u Školi za lokalni održivi razvoj, koju ove godine ODRAZ s partnerima provodi kao dio aktivnosti projekta „SUSTINEO – Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost“. Pridružite se partnerima u projektu te se prijavite najkasnije do 12. ožujka 2021.

Škola za lokalni održivi razvoj odvijat će se u razdoblju od ožujka do rujna 2021., kroz pet dvodnevnih trening-blokova, sa svrhom jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provođenje lokalnog održivog razvoja i međusektorsku suradnju.

Više o svemu pročitajte na web stranicama ODRAZa.

Rok za prijavu je 12. ožujka 2021.