1. Novosti iz Zaklade
 2. Odabrane jedinice lokalne samouprave za provođenje programa Aktivni u zajednici

Odabrane jedinice lokalne samouprave za provođenje programa Aktivni u zajednici

U sklopu programa „Aktivni u zajednici“ odabrane su jedinice lokalne samouprave u kojima će se provoditi program. Naime, temelj provedenog javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanje u programu „Aktivni u zajednici“ odabrane su sljedeće jedinice lokalne smouprave:  

ISTARSKA ŽUPANIJA     

 1. OPĆINA MARČANA
 2. GRAD LABIN
 3. GRAD PAZIN
 4. OPĆINA LANIŠĆE
 5. GRAD PULA

KARLOVAČKA ŽUPANIJA            

 1. GRAD KARLOVAC
 2. GRAD OGULIN
 3. GRAD DUGA RESA

KRAPINSKO – ZAGORSKA ŽUPANIJA    

 1. OPĆINA RADOBOJ
 2. GRAD ZABOK
 3. OPĆINA KUMROVEC

PRIMORSKO – GORANSKA ŽUPANIJA  

 1. GRAD DELNICE
 2. GRAD CRIKVENICA

SISAČKO - MOSLAVAČKA ŽUPANIJA     

 1. OPĆINA JASENOVAC
 2. GRAD GLINA

Obzirom na pristigli manji broj prijava u Primorsko-goranskoj i Sisačko-moslavačkoj županiji, a temeljem uvida u stanje civilnog sektora na terenu, za te dvije županije će se naknadno odabrati još po jedna jedinica lokalne samouprave u kojima će se provoditi predmetni program.

S obzirom na važnost programa, te 5 pristiglih prijava iz Istarske županije, program će se provoditi u svih 5 jedinica lokalne samouprave.

Nakon odabira jedinica lokalne samouprave Zaklada će u istima organizirati predstavljanje predmetnog programa, edukaciju o društvenom kapitalu i filantropiji te društveno odgovornom poslovanju. Zajedno s dionicima u lokalnoj zajednici detektirat će se potreba te zajedničkim aktivnostima pristupiti će se njenom rješavanju.

Povratak na prethodnu stranicu