1. Novosti iz Zaklade
 2. Objavljeni rezultati 2. Natječaja za male projekte u zajednici “Mali projekti za bolje sutra”

Objavljeni rezultati 2. Natječaja za male projekte u zajednici “Mali projekti za bolje sutra”

Temeljem 2. Natječaja za male projekte u zajednici „Mali projekti za bolje sutra“ raspisanog 18.09.2018. godine Zakladna uprava odobrila je financijsku potporu za 10 organizacija ukupne vrijednosti 138.081,80 kuna:

 • Društvu Naša djeca Pazin odobreno je 11.800,00 kn za projekt "Šetalište – naše zabavno igralište"
 • Labin Art Expressu XXI  odobreno je 14.760,00 kn za projekt "DJ Radionica Centra za mlade „Klub 21“ Labin"
 • Udruzi airsoft klub Mutila Medulin odobreno je 15.000,00 kn za projekt "Kulturni krug po općini Medulin"
 • Društvu osoba s invaliditetom Rovinj odobreno je 15.000,00 kn za projekt "Urbani modularni vrt"
 • Društvu „Naša djeca“ Poreč  odobreno je 14.588,80 kn za projekt "DIG IT – razumijevanje digitalnog doba"
 • Planinarskom društvo "Paznika" Pazin  odobreno je 15.000,00 kn za projekt "Otkrijmo ljepote prirode"
 • Mediteranskom kiparskom simpoziju  odobreno je 14.800,00 kn za projekt "Park skulptura Dubrova-očuvanje i zaštita kamenih skulptura"
 • Glazbenoj rock udruzi Vrsar Gruv  odobreno je 13.032,50 kn za projekt "Rockajmo zajedno"
 • Matici umirovljenika Hrvatske Udruga Buzet  odobreno je 13.600,00 kn za projekt „Da li znate da imate pravo na...“
 • ZVONA i NARI, Udruzi za proizvodnju kulture  odobreno je 10.500,00 kn za projekt „L“ kao libar, „L“ kao Ližnjan – selo-početnica

U sklopu financiranih malih projekata provodit će se niz različitih aktivnosti. Izrada poligona za igru s različitim interaktivnim, motoričkim i logičkim zadatcima na području Šetališta Pazinske gimnazije te uređenje planinarske staze Malenica aktivnosti su koje će se provoditi u Pazinu. U Poreču će se za djecu održati niz besplatnih radionica s Lego robotika setovima. DJ radionice te radionice s ciljem senzibilizacije mladih o važnosti suvremenog kiparstva te aktivnosti s ciljem zaštite skulptura u Parku skulptura Dubrova provoditi će se u gradu Labinu. U Rovinju će se izraditi konstrukcija za sjedenje te uzgoj ljekovitog bilja koji će tokom dvije radne akcije biti ofarbani te zasađeni biljem. Za sve zainteresirane građane u Vrsaru će biti organizirani besplatni tečajevi gitare, bass gitare i bubnjeva. U gradu Buzetu aktivnosti će biti usmjerene osobama treće životne dobi a odnose se na edukacije i radionice o pravima ove ciljane skupine. U Ližnjanu će za učenike osnovne škole, Područnog odjela Ližnjan bit organiziran niz edukacija s ciljem istraživanja povijesti i tradicije Ližnjana.

Sudjelovanje na aktivnostima projekata besplatno je za sve korisnike te Vas pozivamo da se uključite. Rezultate možete pronaći u nastavku, a sažetke odobrenih projekata ovdje
 

Povratak na prethodnu stranicu