2. Obavijest o produženju obustave Poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike je objavilo obavijest o produženju obustave Poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“ (UP.02.1.1.16) radi velikog broja zaprimljenih projektnih prijedloga  te činjenice kako do trenutka predmetne obavijesti za sve projektne prijedloge postupak dodjele nije u potpunosti okončan.

• Obustava će biti na snazi do kraja dana 31. srpnja 2022. godine, ujedno i roka za podnošenje projektnih prijedloga.

Projektni prijedlozi predani unutar razdoblja u kojem je Poziv obustavljen neće biti uključeni u postupak dodjele te ih se neće uzeti u razmatranje u slučaju ponovnog otvaranja Poziva. U vrijeme obustave nije moguće postavljati pitanja za predmetni Poziv.

Daljnje informacije vezane uz predmetni Poziv bit će objavljene na službenim stranicama Europskog socijalnog fonda www.esf.hr i na mrežnoj stranici www.strukturnifondovi.hr.