1. Novosti iz udruga
  2. Najveća ICT konferencija u Istri “Let`s Grow!” održava se i ove godine

Najveća ICT konferencija u Istri “Let`s Grow!” održava se i ove godine

Najveća ICT konferencija u Istri “Let`s Grow!” održava se i ove godine

Nakon što se prošle godine u Puli po prvi put održala ICT konferencije "Let`sGrow!", koja je uspješno predstavila značaj novih tehnologija i privukla velik broj mladih ljudi, stručnjaka i eminentnih predavača, konferencija će se održati i ove godine. Druga po redu konferencija održat će se  25. svibnja u Hotelu Park Plaza Histria u Puli, također u organizaciji ICT Istria, neprofitne udruge informatičkih tvrtki, koja promovira Istru kao globalno ICT središte s mogućnostima za razvoj karijere i ispunjen život u Istri.

Glavna tema ovogodišnje konferencije "Let`s Grow! je karijera, a predviđena su brojna inspirativna i stručna predavanja, paneli i radionice na kojima će sudjelovati uspješni predavači, inovatori i predstavnici ICT industrije. Cilj je brojčano pojačati ljudske resurse ICT industrije i potaknuti razvoj njihovih karijera u Istri te ujedno potaknuti mlade ljude da prepoznaju velike potencijale, ali i potrebe tržišta za budućim stručnjacima u toj najbrže rastućoj grani industrije, bez koje je današnji razvoj gotovo nezamisliv.

Cilj je konferencije "Let`s Grow!" postati glavno središte okupljanja i predstavljanja najvećih ICT stručnjaka i entuzijasta iz Istre, Hrvatske i svijeta, ponajprije kroz predstavljanje ICT tvrtki iz Istre, uz paralelne edukacije studenata i školovanih mladih ljudi i njihovo povezivanje s ICT tvrtkama. Time se želi djelovati na karijerne mogućnosti studenata i mladih stručnjaka, kako onih koji jesu u ICT-u tako i onih koji bi tek htjeli usvojiti ta znanja ili su s drugom strukom potrebni u ICT sektoru, uz želju da svoj život i rad usmjere na Istru, baštineći sve kvalitete života koje Istra nudi. Više od 20 stručnih predavača te 25 izlagača sudjeluje na konferenciji, koja kroz cjelodnevni event želi motivirati studente i mlade ljude da prihvate nove tehnologije, educiraju se te svoju karijeru grade i život nastave u Istri, uz mogućnost rada sa „susjedom preko putaʺ, ali i cijelim svijetom. Osim u predavanjima i panelima posjetitelji će moći sudjelovati na brojnim interaktivnim radionicama te na licu mjesta stvarati kontakte, saznati informacije od stručnjaka iz prakse, uz još niz korisnih savjeta, primjera dobre prakse i ostalih zanimljivih aktivnosti.

Ulaz na konferenciju "Let`s Grow!" besplatan je za sve posjetitelje, a organizator je osigurao i određeni broj nagrada za posjetitelje i sudionike u natjecanjima.

Više informacija na službenoj Facebook stranici udruge ICT Istra.

Povratak na prethodnu stranicu