2. Lokalni program za mlade Općine Medulin u procesu savjetovanja s javnoscu - mladi uključite se sada!

Općina Medulin objavila je Nacrt Loklanog programa za mlade 2021-2025 godine, te provodi savjetovanje s javnošću putem svoje internetske stranice. Pozivaju se sve mlade osobe od 15 do 30 godina sa područja Općine Medulin da pročitaju i reagiraju, daju svoje mišljenje i prijedloge za doradu i izmjene toga strateškog dokumenta.

Cilj provođenja savjetovanja s javnošću je upoznavanje javnosti s prijedlogom Lokalnog programa, dobivanje mišljenja, primjedbi i prijedloga te prihvaćanje isključivo zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga. Svoje prijedloge i mišljenja možete poslati e-mailom: ana.vitasovic@medulin.hr  ili osobno u Pisarnicu Općine Medulin u Medulinu, Centar 223, do 15. ožujka 2021. godine. Svakako je potrebno mišljenja i prijedloge dostaviti putem Obrasca za dostavu mišljenja.

Više: www.medulin.hr