1. Novosti iz udruga
  2. Lokalne konzultacije s donositeljima odluka, organizacijama mladih i mladima Zapadne Hrvatske

Mreža mladih Hrvatske provodi aktivnosti Strukturiranog dijaloga s mladima i Lokalne konzultacije sa sektorom mladih za Zapadni dio Hrvatske. Aktivnosti provode u sklopu Erasmus+ projekta „Gle što mogu – mladi odlučuju, govore i utječu“, a cilj im je obuhvatiti mlade osobe iz Istarske županije, Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Karlovačke županije, kao i donositelje odluka s ovih područja.

Ovim putem vas pozivamo da se priključite na aktivnostima koje će se održati krajem mjeseca, 26. i 27. listopada u Poreču. Aktivnosti se održavaju jedna za drugom, dan za danom, no sudionici su nešto različitog profila.

Prva aktivnost (26.10.) namijenjena je mladim osobama, a druga aktivnost (27.10.mladima, predstavnicima organizacija i predstavnicima donositelja odluka. Kako bi izbjegli konfuziju, u privitku se nalaze odvojeni Pozivi na sudjelovanje u kojem se nalazi i link na prijavni obrazac, kao i opis sudionika.

• Prijave su otvorene do 20. listopada.

• Nakon uspješnih prijava ćete dobiti detaljan plan i program rada.

Ukoliko i dalje bilo što nije do kraja jasno ili su potrebne dodatne informacije, budite slobodni obratiti se na mail: koreskovic@mmh.hr ili 091/622-9084.