1. Novosti iz udruga
  2. Konferencija projekta “Zaposli se znanjem II” pod nazivom “I ja sam tu”

Konferencija projekta “Zaposli se znanjem II” pod nazivom “I ja sam tu”

Konferencija se organizira u sklopu projekta “Zaposli se znanjem II” koje je Učilište Magistra iz Zagreba razvilo kao nastavak provedenog projekta “Zaposli se znanjem”, koji je u 2021. godini bio odabran kao “Success story from Croatia” od strane Europske unije te je nominiran od strane Ministarstva turizma za “Regiostars Award” nagradu EU.

Prvi dio konferencije, osim predstavljanja glavnih ciljeva projekta, bit će posvećen  primjerima dobre prakse u zapošljavanju i integraciji osoba s invaliditetom (OSI) u tržište rada u sektoru turizma i ugostiteljstva.

U drugom dijelu konferencije bit će organizirano posebno događanje za sve prisutne pod nazivom “I ja sam tu!”, tijekom kojeg će se zainteresirani sudionici moći međusobno upoznati i razmijeniti iskustva i informacije o potrebama pri zapošljavanju.

Konferencija će se održati u petak, 24. lipnja 2022. godine, s početkom u 12.30 sati u Centru M.A.R.E. (Luigija Montija 2, Rovinj)

Podržite projekt svojim prisustvom na konferenciji kako bi na taj način pružili podršku osobama s invaliditetom koje pristupaju tržištu rada i kako bi se istaknula važnost međusobne suradnje svih dionika u procesu povećanja zapošljivosti ranjivih skupina u RH.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje ili sudjelovanje Vašeg predstavnika/ce potvrdite na e-mail zaposliseznanjem@gmail.com ili se prijavite ispunjavanjem prijavnog obrasca na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/qoWAomidjcxB5fLu5.

Program i Poziv konferencije nalaze se u prilogu.