2. Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga”

Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga”

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću, poziva udruge koje će promovirati svoje aktivnosti u okviru Dana otvorenih vrata udruga 2021., a provode aktivnosti kojima odgovaraju na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama, da se prijave na Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“. Cilj Javnog poziva je promovirati aktivnosti koje provode udruge kao odgovor na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama. Kriza uzrokovana širenjem koronavirusa i potresima koji su pogodili Republiku Hrvatsku zahtijeva reakciju i šire zajednice, gdje posebno do izražaja dolazi uloga udruga koje pomažu pogođenom stanovništvu te osiguravaju usluge od općeg interesa prilagođene novonastaloj situaciji.

Prijaviti se možete do 10.05.2021. slanjem popunjenih obrazaca na e-mail adresu dovunagrada@udruge.vlada.hr

Aktivnosti kojima će se putem Javnog poziva pružiti komunikacijska podrška moraju se provoditi u razdoblju između 1. lipnja i 31. prosinca 2021. godine, a udruge koje se prijavljuju na Javni poziv moraju sudjelovati na Danima otvorenih vrata udruga 2021.

Više možete pogledani na Ured za udruge