2. Izrađuje se Akcijski plan za mlade Istarske županije do 2025.

Izrađuje se Akcijski plan za mlade Istarske županije do 2025.

U tijeku je izrada Akcijskog plana za mlade Istarske županije do 2025. koji je zapravo provedbeni plan Regionalnog programa, svojevrsni nastavak i nadopuna koji će konkretnim aktivnostima, vremenskim rokovima i podijeljenim odgovornostima doprinijeti ostvarenju navedenih aktivnosti i mjera. Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva već je krenula sa prikupljanjem potreba i prijedloga te je prilikom obilježavanja Dana mladih Istarske županije, u petak, 17. rujna 2021. u pulskom Circolu, a nakon održane panel rasprave na temu “Rad s mladima u Istarskoj županiji”, održala interaktivnu radionicu sa 20tak mladih iz cijele Istre. Tijekom interaktivne radionice prikupljeno je mnogo vrijednih inputa od mladih i onih koji rade s mladima o njihovim potrebama i željama, a koje će biti uzete u obzir prilikom izrade Akcijskog plana.

S obzirom na veliku važnost ovog dokumenta, pozivamo sve zainteresirane dionike mlade i one koji rade sa mladima da se uključe u davanje prijedloga i mišljenja po pitanju aktivnosti koje bi trebale ući u Akcijski plan.

Na sljedećoj poveznici https://kwiksurveys.com/s/mRId4ag0 može se pristupiti online upitniku.

Pozivamo sve mlade i one koji rade sa mladima da nam kažu što je važno realizirati u naredne četiri godine za mlade.