2. Informativne radionice – Program Interreg VI-A Italija – Hrvatska 2021.-2027.

Informativne radionice – Program Interreg VI-A Italija – Hrvatska 2021.-2027.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji sa Upravljačkim tijelom i Zajedničkim tajništvom Programa, poziva na sudjelovanje na informativnim radionicama koje će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. Poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Ukupna financijska alokacija za 1. Poziv iznosi 80.000.000,00 eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj, uz stopu sufinanciranja od 80%.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga otvoren je za dvije vrste projekata Standard i Small scale projekte:

• od studenoga 2022. do 20. ožujka 2023. do 14:00 (CET) za Standard projekte

• od 28. studenoga 2022. do 28. veljače 2023. do 14:00 (CET) za Small-scale projekte

Detaljnije informacije o pozivu i natječajna dokumentacija objavljeni su na službenoj mrežnoj stranici programa.

Informativne radionice će se održati:

• 10. siječnja 2023. godine u Dubrovniku, s početkom u 10:00 u velikoj dvorani Studentskog centra u Dubrovniku, Ul. Marka Marojice 2b, Dubrovnik. Dnevni red radionice dostupan je na sljedećoj poveznici, a svoje sudjelovanje možete potvrditi ovdje.

• 20. siječnja 2023. godine u Puli, s početkom u 10:30 u dvorani Kina Valli, Giardini 1, Pula. Dnevni red radionice dostupan je na sljedećoj poveznici, a svoje sudjelovanje možete potvrditi ovdje.

Više informacija mrežnoj stranici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije