2. Hrvatska zajednica županija raspisala natječaj za udruge

Hrvatska zajednica županija raspisala natječaj za udruge

Danas je Hrvatska zajednica županija raspisala natječaj za udruge i zaklade u sklopu projekta „Žuta točka“, čiji je cilj osnaživanje udruga i zaklada za razvoj fundraising aktivnosti i jačanje financijske održivosti. Natječaj je otvoren od 7. do 28. listopada 2021. godine s ciljem predstavljanja misije organizacije potencijalnim donatorima (građanima i tvrtkama) video uratkom u trajanju do 90 sekundi.

Organizacije dobitnice natječaja imat će priliku besplatno sudjelovati na prvoj edukaciji o fundraisingu u Hrvatskoj koja će se održati  u prvom kvartalu 2022. godine. Po završetku edukacije svi sudionici/e će dobiti potvrdu o završenoj edukaciji te stečenim znanjima i alatima za predstavljanje svoje vizije i misije građanima i tvrtkama kao potencijalnim sudionicima u društvenoj promjeni koju organizacija želi postići. Dodatno, za organizacije postoji mogućnost dobivanja novčanih nagrada za najbolje fundraising planove koje će sudionici/e natječaja pripremiti.

• Video uradak može se prijaviti na natječaj putem ovog obrasca.

Više o natječaju i pravilima natječaja pogledati na poveznici.