2. Grad Poreč raspisao natječaj za organizacije civilnog društva u području poljoprivrede za 2021. god

Temeljem Odluke o načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Poreča-Parenzo za 2021. godinu namijenjenih financiranju programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede Upravni odjel za opću upravu i gospodarstvo Grada Poreča-Parenzo raspisuje Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede.

Natječaj je otvoren od 22.01.2021. godine do 22.02.2021. godine, a ukupna vrijednost natječaja u području poljoprivrede iznosi 175.000,00 kuna.

Sukladno članku 4, stavak 2 Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (Narodne novine 26/2015) dio natječajne procedure Grad Poreč – Parenzo provodi u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju potrebno je poslati u zatvorenoj omotnici, preporučenom poštom na adresu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Riva 8, 52100 Pula ili osobno predati u prijamni ured Zaklade (od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati).

Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr najkasnije do 19.02.2021. godine.

Natječajna dokumentacija dostupna je ovdje te na web stranici Grada Poreča.