2. Grad Poreč raspisao II. javni natječaj za organizacije civilnog društva u području poljoprivrede

Grad Poreč je dana 17.05.2022. godine raspisao II. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede za 2022. godinu.

Natječaj je otvoren od 17.05.2022.godine do 17.06.2022. godine do 12h.

Ukupna vrijednost natječaja u području poljoprivrede iznosi 105.000,00 kuna.

Dio natječajne procedure provodi se u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva - Fondazione per la promozione del partenariato e dello sviluppo della società civile iz Pule.

Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju potrebno je poslati u zatvorenoj omotnici, preporučenom poštom na adresu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Riva 8, 52100 Pula s napomenom "II. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede za 2022.godinu - NE OTVARAJ" ili skenirano putem elektroničke pošte na adresu natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr s predmetom "II. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede za 2022. godinu".

Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr najkasnije do 07.06.2022. godine.

Natječajna dokumentacija dostupna je na mrežnim stranicama Grada Poreča-Parenzo ili mrežnim stranicama Zaklade Istra - Fondazione Istria u dijelu otvoreni natječaji.