2. Fotogalerija Lova na filantropsko blago Pule 2022

Fotogalerija Lova na filantropsko blago Pule 2022

Pozivamo Vas da pogledate fotogaleriju i prisjetite se zajedno s nama Lova na filantropsko blago Pule 2022 koji se održao 26. rujna. Na Lovu su ove godine sudjelovali učenici osnovnih škola KaštanjerVeli vrhTone PeruškaMonte ZaroCentarGiuseppina Martinuzzi Pula-Pola i Škole za odgoj i obrazovanje Pula.

Ovogodišnja filantropska rečenica glasila je: „Filantropija je svako malo dobro djelo koje činiš da bi usrećio druge“ te su najbrži u pogađanju bili učenici Škole za odgoj i obrazovanje Pula, koji su odlučili dodijeliti prikupljena sredstva udruzi „Naš San Njihov Osmijeh“ jer pomaže potrebitima.

Učenici, učitelji, volonteri - naši filantropi - dobro su se zabavili tragajući za filantropskim blagom po ulicama grada Pule, pritom učeći o važnosti dobročinstva i pomaganja u zajednici.

Veselimo se idućoj godini i još jednom Lovu na filantropsko blago Pule s našim osnovnoškolcima...jer Filantropija je in!

Podsjećamo: „Lov na filantropsko blago Pule“ temelji se na filantropskoj mapi grada Pule – Turističkom itinereru pulskih filantropa koji je Zaklada izradila u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Pule - Pola i povjesničarom Andrejem Baderom, a bazirana na izloži „…filantropija?“.