2. Fokus grupe “Mladi ZA Medulin - djeluj lokalno”

Fokus grupe “Mladi ZA Medulin - djeluj lokalno”

U svakom naselju Općine Medulin održati će se po jedna fokus grupa te će mladi na njima sudjelovati po mjestu stanovanja. Ukoliko netko ne može sudjelovati u svom naselju, može sudjelovati u nekom drugom naselju u ponuđenim terminima. Prva fokus grupa održana je u subotu 19.09. u Medulinu, a druga u nedjelju 20.09. u Pomeru. Obje fokus grupe započele su u 9:30 registracijom sudionika,

Nastavljamo sa fokus grupama u subotu 26.09. u Premanturi (zgrada Javne ustanove Kamenjak) te u nedjelju 27.09. Društvenom domu Banjole.Obje fokus grupe započinju registracijom sudionika u 9:30.

Sudjelovanje je besplatno te je za sve sudionike osigurana kava i sok, materijali te ručak - pizza!

Molimo mlade da se prijave na e-mail: ana.zufic@medulin.hr ili pozivom na broj 052 385 679.

Termini svih fokus grupa:

19.09. Medulin

20.09. Pomer

26.09. Premantura

27.09. Banjole

10.10. Pješčana uvala

11.10. Vinkuran

Zapamtite, sada je trenutak! Sada je prilika!

Projekt je financiran sredstvima Europske unije iz programa Erasmus +, Ključna aktivnost 3. Sredstva su odobrena u 100% iznosu, a vrijednost projekta je 12.785,00 eura.

* Događaj će se održati poštujući sve protu-epidemiološke mjere na snazi, a molimo sve sudionike da se i u ovoj prilici pridržavaju propisanih mjera Stožera CZ i Zavoda za javno zdravstvo RH (nošenje maskica i fizička distanca).

Više možete pogledati na službenoj stranici Općine Medulin.