1. Novosti iz udruga
  2. Festival održivosti – Nova pravila igre

Festival održivosti – Nova pravila igre

Od 7. do 22. prosinca Udruga SMART u virtualnom prostoru organizira Festival održivosti – Nova pravila igre koji skreće pozornost na važnost održivog razvoja i njegov snažan potencijal za unapređenje ekonomske i društvene povezanosti, pogotovo u kriznim vremenima kada je potrebno preispitivati sve postojeće razvojne paradigme.

Središnje događanje Festivala održivosti – Nova pravila igre ciklus je online predavanja „Pogled u  održivo susjedstvo – Slovenija“ koji počinje 7. 12. Posvećen je inspiraciji primjerima dobre prakse koji se u susjednoj Sloveniji primjenjuju radi ostvarivanja globalnih ciljeva za održivi razvoj. Namijenjen je svima s interesom za zadane teme, a održat će se na platformi Zoom uz prijave otvorene putem Google obrasca.

Više o samom programu i predavačima Festivala održivosti možete pronaći ovdje.

Projekt Nova pravila igre Udruga za razvoj civilnog društva “SMART” kao nositelj projekta provodi u partnerstvu s Udrugom Delta, Centrom za kulturu dijaloga, Društvom “Naša djeca” grada Gospića, Gradskom knjižnicom Rijeka, Srednjom školom Ambroza Haračića, Osnovnom škola Nikola Tesla i Gradom Rijeka. Glavni je SMART-ov partner na Festivalu održivosti – Nova pravila igre Gradska knjižnica Rijeka.