2. ESF Platforma: online radionice u srpnju

ESF Platforma: online radionice u srpnju

ONLINE RADIONICA UDRUGE SMART RIJEKA: Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva

Cilj radionice je upoznati sudionike s definicijom, strategijama i pristupima u prikupljanju sredstava te različitim izvorima i tehnikama prikupljanja sredstava. Radionica je namijenjena osobama bez ili s malo iskustva u prikupljanju sredstava.

• Radionica će se održati u petak, 01.07.2022. godine od 10 do 13h, a rok za prijavu je utorak, 28.06.2022. godine te je prijava dostupna ovdje.

DVODNEVNA ONLINE RADIONICA DKOLEKTIVA: Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba u lokalnoj zajednici

Radionica će osigurati bolje razumijevanje metodologije projektnog ciklusa kroz upoznavanje faza projektnog ciklusa: kako kvalitetno provesti analizu okruženja i procjenu potreba, kako definirati što i kako želimo ostvariti (ciljevi, aktivnosti, rezultati) te na koji način izraditi budžet u skladu sa smjernicama zadanog natječaja.

• Radionica će se održati u utorak, 05.07. i srijedu06.07.2022. godine od 10 do 12h, a rok za prijavu je ponedjeljak, 04.07.2022. godine te je prijava dostupna ovdje.

ONLINE RADIONICA ACT GRUPE: Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa OCD-a (Unutarnje vrednovanje)

Unutarnje vrednovanje, mjerenje učinkovitosti i zadovoljstva zaposlenika te društvena vrijednost. Na radionici ćete naučiti promišljati i mjeriti svoje djelovanje.

• Radionica će se održati u četvrtak, 07.07.2022. godine od 10 do 14h, a rok za prijavu je ponedjeljak, 04.07.2022. godine te je prijava dostupna ovdje.

ONLINE RADIONICA UDRUGE MI SPLIT: Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama

Cilj ove radionice je upoznati sudionike s osnovnim elementima procesa zagovaranja, procesom pripreme zagovaračkih aktivnosti, stvaranjem saveza – partnerstva-suradničke mreže, alatima i metodama u procesu zagovaranja i definiranjem poruke i pripreme kampanje.

• Radionica će se održati u četvrtak, 07.07.2022. godine od 10 do 12h, a rok za prijavu je ponedjeljak, 04.07.2022. godine te je prijava dostupna ovdje.

Više informacija na mrežnoj stranici ESF Patforme.