2. Online radionice na ESF Platformi

Online radionice na ESF Platformi

Na ESF Platformi su trenutno otvorene prijave za još dvije online radionice koje će se održati u studenom.

ONLINE PROVEDBENA RADIONICA: Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice (SKUPINA 3)

Ova radionica namijenjena je ISKLJUČIVO korisnicima koji su ostvarili bespovratne potpore za provedbu projekata u okviru natječaja "Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice (SKUPINA 3)". Cilj provedbene radionice je upoznavanje korisnika s ugovornim pravima i obvezama te prvim koracima u provedbi projekta i izvješćivanju.

• Radionica će se održati od 23.11.2021. u 08:45h do 25.11.2021. u 12:30h, a prijave su otvorene do 22.11. ovdje.

ONLINE PROVEDBENA RADIONICA: Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika - faza I. (SKUPINA 1)

Ova radionica namijenjena je ISKLJUČIVO korisnicima koji su ostvarili bespovratne potpore za provedbu projekata u okviru natječaja "Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika - faza I. - SKUPINA 1". Cilj radionice je upoznavanje korisnika s ugovornim pravima i obvezama, prikupljanjem mikropodataka o sudionicima/pokazateljima te prvim koracima u provedbi projekta i izvješćivanju.

• Radionica će se održati od 30.11.2021. u 09:00h do 02.12.2021. u 15:00h, a prijave su otvorene do 29.11. ovdje.

ONLINE RADIONICA CENTRA ZA CIVILNE INICIJATIVE: Kako izraditi strateški i operativni plan organizacije civilnoga društva?

Sudionici radionice steći će znanja o koracima u procesu strateškog promišljanja i strateškog planiranja. Također, pojasnit će se razlika između strateškog planiranja i operativnog plana, kao i potreba za provedbom strateškog plana te će s objasniti tko sudjeluje u procesu, kako izgleda i koji su elementi strateškog plana.

• Radionica će se održati od 30.11.2021. u 10:00h do 30.11.2021. u 14:00h, a prijave su otvorene do  29.11. ovdje.

Dodatne informacije potražiti na mrežnoj stranici ESF Platforme.