2. Edukacija o društvenom kapitalu lokalne zajednice u Marčani

Edukacija o društvenom kapitalu lokalne zajednice u Marčani

UPDATE: Zbog spriječavanja širenja pandemije koronavirusa COVID - 19, edukacija će se održati online. Svi prijavljeni sudionici link za pristup edukaciji dobiti će putem e-mail adrese.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva Vas na radionice "Društveni kapital lokalne zajednice" i "Mapiranje potencijala", a koje će se održati u Marčani na adresi Marčana 161 u prostorijama Mandalene (na placi iznad trgovine „Marčanka“) 21. listopada 2020. godine s početkom u 17:00 sati.

Prijave su otvorene za sve zainteresirane sudionike od 15 do 30 godina starosti. Radionica "Društveni kapital lokalne zajednice" započeti će uvodom u pojam društvenog kapitala, važnost društvenog kapitala i kako isti utječe na razvoj lokalne zajednice. Nakon kraće pauze slijedi radionica o mapiranju potencijala prilikom koje će svi sudionici mapirati potencijale svoje lokalne zajednice i mogućnosti razvoja društvenog kapitala.

Edukacija se održava u sklopu projekta SOS (socijaliziraj, osvijesti, samozaposli), kojeg Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva provodi s Gradom Pula - Pola, udrugom Alumni FET Pula i Zakladom Slagalica iz Osijeka, a financiran je sredstvima Europske unije iz programa Europski socijalni fond.

Prijavi se i reci koje potencijale ima tvoja zajednica i kako se isti mogu staviti u funkciju.

Prijave do 20.10.2020. godine. Broj prijava je ograničen.

PRIJAVE OBAVEZNE PUTEM SLJEDEĆE POVEZNICE: https://forms.gle/aexJdLgm9VfNx2NR6