1. Novosti iz civilnog društva
  2. Dvodnevna online radionica – Uvod u upravljanje volonterskim programom- Poziv za prijavu

Dvodnevna online radionica – Uvod u upravljanje volonterskim programom- Poziv za prijavu

Dvodnevna online radionica – Uvod u upravljanje volonterskim programom- Poziv za prijavu

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva otvorila je prijave na dvodnevnu online radionicu “Uvod u upravljanje volonterskim programom” koja će se održati 20. i 21. rujna 2023., od 10:00 do 13:00 sati, a održat će ju SMART kao suradna organizacija Nacionalne zaklade.

Cilj ove radionice je upoznati sudionike s ključnim koracima u pripremi volonterskog programa u njihovoj organizaciji u skladu s ciklusom menadžmenta volonterskog programa i njegovim uključivanjem u organizacijski menadžment. Sudionicima će biti prezentiran zakonski okvir u Hrvatskoj vezan uz uključivanje volontera te sva potrebna dokumentacija koja je potreba za uspješno upravljanje volonterskim programom (opis volonterske pozicije, Ugovor o volontiranju i druga obavezna dokumentacija). Sudionici će biti upoznati s primjerima dobre prakse u ovome području te će dobiti primjere spomenute i druge dokumentacije kako bi uspješno uspostavili i upravljali volonterskim programom svoje organizacije.

Prijaviti se možete do 14. rujna, putem ove poveznice , a predlažemo da zbog brzog popunjavanja mjesta na radionici to učinite čim prije i samo ako na radionici možete sudjelovati. 

Radionici mogu pristupiti sudionici koji imaju adekvatnu opremu za neometano praćenje, sudjelovanje u zadacima i komuniciranje s voditeljicama i ostalim sudionicima – računalo (laptop/tablet). Radionica će se provesti na platformi Zoom.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, MI, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

Povratak na prethodnu stranicu