2. Dani otvorenih vrata udruga

Dani otvorenih vrata udruga

Tema ovogodišnje manifestacije je "Krizna situacija = šansa za novi početak?". Zbog potrebe pridržavanja mjera zaštite od širenja koronavirusa COVID-19, manifestacija Dani otvorenih vrata udruga 2021. održat će se u hibridnom formatu od 10. do 12. lipnja 2021. Pozivamo sve udruge da odaberu najprikladniji način kojim će predstaviti svoje djelovanje, pridržavajući se epidemioloških preporuka.

Za sudjelovanje u Danima otvorenih vrata udruga udruge se prijavljuju putem aplikacije UdrugeInfo gdje su uz druge najave događanja koje udruge putem aplikacije uobičajeno prijavljuju, biti vidljiva različita događanja udruga u sklopu Dana otvorenih vrata udruga. Udruge svoja događanja mogu prijavljivati do početka same manifestacije, a za udruge koje se pravovremeno prijave osigurani su promotivni materijali.

Više pogledajte na Ured za udruge