2. Dani otvorenih vrata EU projekata 2021.

Dani otvorenih vrata EU projekata 2021.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji će se održati u razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine.

Na Danima otvorenih vrata EU projekata javnosti se predstavljaju projekti koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i sl.

Na ovogodišnjim Danima otvorenih vrata predstavit će se brojni korisnici koji su uspješno proveli ili još uvijek provode projekte financirane iz fondova Europske unije. Korisnici i njihovi projekti će biti tema informativnih događanja, edukativnih radionica, predavanja, okruglih stolova, obilazaka projektnih lokacija i dr.

Program po danima i raspored svih prijavljeni aktivnosti u sklopu “Dana otvorenih vrata EU projekata 2021.” dostupan je na ovoj poveznici.

Za više informacija pogledati na poveznici strukturnifondovi.hr.