1. Novosti iz udruga
  2. Crowdfunding kampanja Veslačkog kluba Istra

Crowdfunding kampanja Veslačkog kluba Istra

Veslački klub Istra ove godine slavi 135 godina postojanja te trenutno broji više od 120 veslačica i veslača u dobi od 10 do 18 godina koji redovno nastupaju kako na domaćim tako i na najprestižnijim međunarodnim veslačkim natjecanjima, postižući zavidne rezultate - pojedinačno i ekipno, za koje je kruna stigla na prošlogodišnjem prvenstvu Hrvatske osvajanjem povijesnog ukupnog 3. mjesta! Kao amaterski klub financiraju se iz proračuna i vlastitim sredstvima, prvenstveno od članarina. Za postizanje takvih rezultata potrebno je puno rada i odricanja te vodstvo Kluba kontinuirano radi kako bi svojim članovima, koji redovno i marljivo treniraju, osigurali što bolji uvjete, a natjecateljski čamci, vesla i druga nužna popratna oprema izuzetno je skupa.

Stoga je cilj ove crowdfunding kampanje je prikupljanje sredstava za kupnju novog klupskog kombi vozila radi prijevoza naših članova i vuče prikolice sa čamcima na regate. Vrijednost takve vrste kombija iznosi 250.000 kuna, što premašuje njihove trenutne financijske mogućnosti. Međutim, svjesni da je sadašnji kombi dotrajao, prijavili su projekt na natječaj Aktivna zajednica putem kojeg im je Hrvatski olimpijski odbor dodijelio 70.000 kuna, te je ostatak (180.000 kuna) potrebno osigurati vlastitim sredstvima. Svoje članove uče da je u sportu, kao i općenito u životu, bitno zajedništvo. Zajedno se mogu postići nevjerojatne stvari! Pomognite stoga postići cilj i članovima Veslačkog kluba Istra osigurajte ugodno i sigurno putovanje do veslačkih odredišta!

Što dobivate sudjelovanjem u ovoj kampanji? Posebnu pisanu zahvalu Kluba te neprocjenjiv osjećaj da ste doprinijeli razvoju mladih veslačica i veslača.

Podržite uplatom na:

• Veslački klub Istra, Riva 20, Pula

• IBAN: HR0623800061532000305, Istarska kreditna banka d.d. Umag

• SWIFT/BIC: ISKBHR2X

• MODEL: 00 ili 99 (ovisno o matičnoj banci)

• POZIV NA BROJ: 1886

• OPIS PLAĆANJA: donacija za nabavu kombi vozila (molimo posebno navesti ukoliko želite zadržati anonimnost)

Kampanja traje do 31.8.2021. godine.

Za potrebe ove kampanje otvoren je zasebni bankovni račun te će se prikupljanje sredstava vršiti na transparentan način, ažuriranjem ukupnog stanja prikupljenih donacija na društvenim mrežama kluba (Facebook i Instagram).

Ukoliko želite izvršiti anonimnu donaciju, potrebno je isto istaknuti u opisu plaćanja. Sa svim pravnim osobama donatorima sklopiti će se donatorski ugovor.

Odgovorna osoba za provođenje ove Kampanje je član Uprave kluba, Marco Franjul (099/605-84-07, marco.franjul1@gmail.com), kojemu se možete obratiti za bilo kakve upite u vezi sa istom.