1. Novosti iz udruga
  2. Clubture - HR:  poziv za predlaganje suradničkih projekata i turneja za 2022. godinu

Savez udruga Klubtura / Clubture je objavio finalni poziv za predlaganje suradničkih projekata i turneja za 2022. godinu u 22. krugu programa ”Clubture - HR: Programska razmjena i suradnja”.

Clubture je neprofitna, inkluzivna, participativna mreža organizacija, koja radi na osnaživanju nezavisne kulturne scene. Glavne aktivnosti mreže usmjerene su programskom povezivanju, podizanju javne vidljivosti, poticanju organizacijskog razvoja scene te jačanju njezina utjecaja na promjenu institucionalnog okvira u kojem djeluje.

• Poziv je otvoren za udruge, neformalne inicijative ili umjetničke organizacije koje djeluju u području nezavisne kulture i mladih, a koje do sada nisu provodile CTHR projekte u svojstvu nositelja.

Na poziv se može prijaviti:

1. suradnički projekt (niz od minimalno 3 različita događanja u 3 različita grada ili mjesta, osmišljen s barem 1 partnerskom organizacijom)

2. suradnička turneja (1 događanje koje se realizira u minimalno 3 različita grada ili mjesta, osmišljen s barem 2 partnerske organizacije)

• Prijave se podnose putem online prijavnice, a prijave su otvorene do 10.02.2022. u 14h.

Detaljne informacije o pozivu dostupne su na mrežnoj stranici Clubture.