2. Besplatna edukacija za udruge: Odnosi s javnošću u digitalnom okruženju

Besplatna edukacija za udruge: Odnosi s javnošću u digitalnom okruženju

U okviru projekta “Savjeti mladih – kako dalje?” usmjerenog na jačanje zagovaračke pozicije organizacija civilnog društva i osnaživanje smislene participacije mladih u savjetodavnim tijelima na lokalnoj i regionalnoj razini otvorene su prijave za besplatnu edukaciju iz područja odnosa s javnošću u digitalnom okruženju.

Edukacija je namijenjena organizacijama civilnog društva koje žele kvalitetnije komunicirati s javnošću i povećati doseg informiranja o svom djelovanju te će se održati 3. i 4. veljače, od 10 do 14 sati, a sudjelovanje će biti moguće uživo u Splitu ili online putem platforme Zoom.

Radionicu će voditi Marsela Mrnjavac, magistra komunikologije, smjer odnosa s javnošću.  Svoje bogato iskustvo rada stekla je u poznatim digitalnim agencijama, a profesionalna znanja primjenjuje u radu s renomiranim brendovima te volonterskim angažmanom u organizacijama civilnog društva. Kroz teorijski i praktični dio radionice, sudionici i sudionice steći će osnovna znanja o odnosima s javnošću te primjeni digitalnih medija. Upoznat će se s definiranjem ciljane publike i određivanjem ciljeva kampanja te razjasniti što je organski sadržaj i copywriting.

• Prijavnica za sudjelovanje dostupna je na sljedećoj poveznici.

Edukacija se održava u sklopu projekta “Savjeti mladih – kako dalje?” usmjerenog na jačanje zagovaračke pozicije organizacija civilnog društva i osnaživanje smislene participacije mladih u savjetodavnim tijelima na lokalnoj i regionalnoj razini. Projekt u partnerstvu provode norveška Općine Lindesness, Udruga “Delta”, Udruga gradova Republike Hrvatske te Info zona kao nositelj projekta. Provedba projekta podržana je s 75.000,00 € financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru Europskog gospodarskog prostora i Norveških grantova. Nadležno tijelo je Zaklada Slagalica iz Osijeka.

Više informacija na mrežnim stranicama Udruge gradova RH ili Info zone.