1. Novosti iz udruga
  2. Atletska humanitarna utrka “Pregledom do osmijeha”

Atletska humanitarna utrka “Pregledom do osmijeha”

Klub žena liječenih od karcinoma dojke GEA - Pula već tradicionalno najavljuje održavanje atletske humanitarne utrke "Pregledom do osmijeha" u nedjelju, 10.10.2021. u 11h na lokaciji Lungomare, Pula.

Glavna utrka dužine 6000 m trčat će se na relaciji Valkane - Lungomare - Mornar - Valasaline - Tvrđava Bourguignon - okretište i natrag istim putem.
Rekreativna šetnja dužine 1800m će se odvijati na relaciji Valkane - Lungomare - Gortanova uvala - okretište i natrag istim putem.

Startnina za sudjelovanje u utrci iznosi 60 kn ili više kao dobrovoljni prilog svih natjecatelja za pomoć aktivnostima udruge GEA. Preuzimanje brojeva i startnih paketa na dan utrke je od 9:30 do 10:30h kod starta. Svi sudionici utrke bit će nagrađeni majicom i platnenom torbom, a bit će osigurane i voda, sendviči i voće, dok će prva tri natjecatelja muške i prve tri natjecateljice ženske kategorije dobiti i prigodni dar.

Prijaviti se za sudjelovanje u utrci možete ovdje.