2. Anketa o upoznatosti s EU politikama (Projekt A.C.E.)

Anketa o upoznatosti s EU politikama (Projekt A.C.E.)

Molimo vas da popunite anketu o upoznatosti s EU politikama koju provodi Zaklada u sklopu projekta "Active Communities for Europe".

Zaklada je nositelj, a partneri na projektu su: Poljska, Rzeszow Regional Development Agency; Bugarska, Contemporary Society Foundation; Slovenija, Kid Pina; Crna Gora, Ngo Svetionik; Italija, Cooperativa Cosmo; Ujedinjeno Kraljevstvo, CSV / Volonteurope; Hrvatska, Istarska županija - Odjel za međunarodnu suradnju i Ured u Briselu. Cilj projekta je pružanje potpore aktivnom uključivanju građana u demokratski život Europske unije pomoću raznih inovativnih i neformalnih metoda obrazovanja, poput kazališta potlačenih, te kroz javne rasprave, medijsku promociju i ostale aktivnosti. Naglasak je stavljen na uključivanje partnera iz zemalja s najmanjim odazivom na izborima za EU parlament. U cilju istraživanja upoznatosti s EU politikama, molimo vas da popunite ovu kratku anketu (na engleskom jeziku):

ANKETA (klikni)

Unaprijed zahvaljujemo!