2. ACF Hrvatska: otvorene prijave za radionicu o javnom zagovaranju

ACF Hrvatska: otvorene prijave za radionicu o javnom zagovaranju

Fond za aktivno građanstvo Hrvatska najavljuje održavanje online edukacijske radionice "Vještine javnog zagovaranja s primjerima uspješnih građanskih akcija uz podršku ACF Hrvatska" namijenjene sadašnjim, bivšim i budućim provoditeljima projekata ACF Hrvatska.

Radionica je otvorena za sve zainteresirane aktivne građane i građanke koji djeluju kroz građanske inicijative i organizacije civilnog društva na razvoju demokratskog, pravednog i uključivog društva i zajednice, a u skladu s vrijednostima Fonda. Program će uključiti interaktivno izlaganje, plenarnu raspravu  i strukturirani rad u malim grupama. Na radionici može sudjelovati i više osoba iz iste organizacije. Voditeljica edukacije će biti Marina Škrabalo iz zaklade SOLIDARNA, članica tima za jačanje kapaciteta u timu ACF Hrvatska.

• Radionica će se održati online u srijedu, 13.07.2022. od 10 do 12 sati, a rok za prijavu je utorak 12. srpnja 2022. do 12h putem prijavnice dostupne ovdje.

Više na mrežnoj stranici ACF Hrvatska.