1. Novosti iz Zaklade
  2. 2. Natječaj za male projekte u zajednici “Mali projekti za bolje sutra” 2018.

2. Natječaj za male projekte u zajednici “Mali projekti za bolje sutra” 2018.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva udruge koje imaju sjedište registrirano u gradovima i općinama članovima Fonda gradova i općina za 2018. godinu te provode aktivnosti usmjerene na razvoj lokalne zajednice da se prijave na 2. Natječaj za financiranje malih projekata u zajednici ''Mali projekti za bolje sutra''.

Natječaj se raspisuje za 2 prioritetna područja:
1. Razvoj lokalne zajednice
2. Očuvanje, valorizacija i promocija istarskog identiteta, tradicije, kulture i običaja

Natječaj je otvoren od 18. rujna do 18. listopada 2018. godine te organizacije mogu prijaviti projekte u maksimalnom trajanju do 6 mjeseci.

Ukupni fond iz kojeg se raspisuje Natječaj iznosi 140.000,00 kuna. Najmanji iznos kojeg prijavitelj može zatražiti iznosi 5.000,00 kuna, a najveći iznos koji de se dodijeliti po jednoj prijavi iznosi 15.000,00 kuna. Sufinanciranje od strane Zaklade može biti do 100% vrijednosti prijavljenog projekta. Maksimalan broj potpora koji de se dodijeliti organizacijama koje imaju sjedište u istoj jedinici lokalne samoupravi je 2.

Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr i to najkasnije do 11.10.2018. godine.

Članovi Fonda gradova i općina za 2018. godinu jesu: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Poreč, Rovinj, Kanfanar, Svetvinčenat, Vrsar, Marčana, Motovun, Ližnjan, Medulin, Funtana i Bale

Povratak na prethodnu stranicu