1. Natječaji
  2. Otvoreni natječaji

Natječaj Mali projekti za bolje sutra 01.03.2017.

Natječaj za male projekte „Mali projekti za bolje sutra“ raspisuje se iz sredstava osiguranih u Fondu gradova i općina za 2017. godinu.
Članovi Fonda su sljedeći gradovi i općine: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Poreč, Rovinj, Kanfanar, Svetvinčenat, Vrsar, Marčana, Motovun, Ližnjan, Medulin, Funtana i Bale.

Pod malim projektom podrazumijevamo projekt koji traje najduže 6 mjeseci, a njegovom realizacijom se rješavaju konkretni problemi koji su detektirani u lokalnoj zajednici čime se ostvaruje razvoj cjelokupne zajednice, potiče se građane da budu aktivniji te da volontiraju, besplatni su za sve korisnike te donose istima niz koristi. Mali projekti također potiču suradnju javnog, privatnog i civilnog sektora. 

Na natječaj za male projekte mogu se prijaviti: udruge, ustanove i mjesni odbori koji imaju sjedište registrirano na području članova/ica Fonda te koji udovoljavaju uvjetima navedenima u Uputama za prijavu na natječaj. 

Ukupan fond iz kojeg se natječaj raspisuje iznosi 200.000,00 kn. Prijavitelji mogu najviše zatražiti 15.000,00 kn za realizaciju svog projekta. 

Rok za prijavu na natječaj je 31.03.2017. godine.

Cijelokupna natječajna dokumentacija dostupna je u nastavku.

Povratak na prethodnu stranicu