1. Natječaji
  2. Otvoreni natječaji

Javni poziv za procjenitelje/ice građanskih akcija, 18.04.2017.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane osobe sa znanjem u području procjenjivanja projekata organizacija civilnoga društva da se prijave za procjenitelja/icu građanskih akcija. Na poziv se mogu javiti osobe s područja Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Krapinsko-zagorske i Sisačko-moslavačke županije koje imaju iskustva u području procjene projektnih prijava, aktivnog građanstva, razvoja lokalne zajednice i razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj, a čije plaće nisu financirane temeljem institucionalne podrške, kroz Sporazum o partnerstvu na provođenju programa regionalnog razvoja civilnoga društva, Sporazum o partnerstvu na provođenju Decentraliziranog modela financiranja civilnog društva te Sporazum o Razvojnoj suradnji u području Centara znanja za društveni razvoj Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. 

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva će ovim putem odabrati 3 (tri) procjenitelja/ice. Postupak procjenjivanja se odnosi na prijave za građanske akcije “Naš doprinos zajednici” koji se provodi u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva u sklopu proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj.

Prijavu je potrebno izvršiti putem obrasca za prijavu koji je dostupan u nastavku na način da se popunjeni, potpisan i skeniran obrazac za prijavu procjenitelja pošalje na e- mail adresu Zaklade: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr s naznakom: ''Javni poziv za prijavu procjenitelja/ica“.

Rok za slanje prijava je  3. svibanj 2017. godine.

 

 

Povratak na prethodnu stranicu