1. Natječaji
  2. Otvoreni natječaji

Javni poziv za procjenitelje/ice, 19.09.2016.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane osobe sa znanjem u području procjenjivanja projekata organizacija civilnog društva da se prijave za procjenitelja/icu građanskih akcija. Na poziv se mogu prijaviti zainteresirane osobe s područja 5 županija: Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Krapinsko-zagorske i Sisačko-moslavačke, a čije se plaće ne financiraju temeljem podrški od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Zaklada će ovim putem odabrati 3 (tri) procjenitelja/ice. Postupak procjenjivanja se odnosi na prijave na natječaj za građanske akcije “Naš doprinos zajednici” koji se provodi u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva u sklopu proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj.

Prijavu je potrebno izvršiti putem obrasca za prijavu koji je dostupan u nastavku na način da se popunjeni, potpisani i skenirani obrazac za prijavu pošalje na e-mail adresu: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr s naznakom: ''Javni poziv za prijavu procjenitelja/ica“ najkasnije do 28.09.2016. godine.