1. Natječaji
  2. Otvoreni natječaji

Javni poziv jedinicama lokalne samouprave za sudjelovanje u programu “Aktivni u zajednici”

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u 2018. godini provodi program „Aktivni u zajednici“ u okviru programske suradnje Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Kroz navedeni program se u suradnji s dionicima lokalne zajednice, planiraju riješiti konkretni problemi koje su upravo ti dionici istaknuli kao relevantne za njihovu zajednicu. Zaklada će u suradnji s civilnim, profitnim i javnim sektorom detektirati potrebu i poticati kulturu davanja u općekorisne svrhe kako bi se prikupila sredstva potrebna za rješavanje navedene potrebe te povećao društveni kapital u zajednici.

Kako bi sve jedinice lokalne samouprave imale jednake mogućnosti sudjelovanja u provedbi ovog programa, Zaklada dana 17.01.2018. godine raspisuje Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u programu „Aktivni u zajednici“.

Sukladno tome, pozivaju se jedinice lokalne samuprave da dostave svoje prijave do 24.01.2018. godine na adresu e-pošte: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr. Prijavu je potrebno izvršiti putem obrasca „Izjava za iskaz interesa za sudjelovanje u programu 'Aktivni u zajednici'“ koju zajedno s tekstom javnog poziva možete pronaći u nastavku.

Povratak na prethodnu stranicu