1. Info dani

Info dani 2021

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva otvorila je prijave za sudjelovanje na tradicionalnim Info danima za udruge u Istri. Ove godine Info dani održat će se od 22. do 26. studenog 2021. godine te će se radionice i predavanja održati online.

Ukoliko još niste upoznati sa Zakladinim Info danima, namijenjeni su svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama, jedinicama lokalne i regionalne uprave i samouprave, te ostalim zainteresiranima s ciljem što boljeg informiranja o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, edukacije te stvaranja  partnerstva i novih razvojnih prilika.

Petodnevni program pružit će svim zainteresiranima niz besplatnih predavanja, radionica i okruglih stolova koje će voditi stručnjaci iz pojedinih područja. Ovogodišnje teme edukacija doista su raznovrsne: ESF+, Izmjene i dopune Uredbe, ABCda za udruge, aktivno građanstvo, sindrom burnouta kod aktera OCD-a, izrada lean platna društvenog poduzeća te priprema javne politike za podršku i poticanje društvenog poduzetništva, brendiranje neprofitnih organizacija i suradnja udruga s medijima, a održat će se i promocija knjige „Socijalna ekonomija i socijalno poduzetništvo“ autora Danijela Baturine i Zdenka Babića. Edukacije će voditi niz stručnjaka: Igor Juričić i Ivana Jugovac, Helga Možé, Aleksandra Lera i Tihana Fontana, Sanja Matijaš, Stjepan Mikec, Muamer Mujević i Marijeta Matijaš.

Pozivamo Vas da se uključite i steknete nova znanja, saznate korisne informacije i utječete na razvoj Vaše organizacije kako bismo svi zajedno mogli doprinijeti razvoju aktivne zajednice.

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti Google obrazac, a cijeli program Info dana za udruge 2021. možete pogledati ovdje ili u  nastavku. (*za pregled putem mobilnih telefona potrebno je rotirati zaslon)

Za dodatne upite i pojašnjenja stojimo na raspolaganju: 052/212-938 ili zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

S ciljem sprječavanja širenja pandemije koronavirusa – COVID 19, Info dani održat će se online, putem aplikacije ZOOM.

 

Materijali sa info dana

Na sljedećem linku možete pronaći materijale sa održanih info dana, no budući da je sadržaj zaštićen, molimo vas da nas kontaktirate poradi dobijanja pristupnih podataka!

MATERIJALI SA INFO DANA

Povratak na prethodnu stranicu