1. Info dani

Info dani 2017

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva od 13. do 16. ožujka 2017. održat će Info dane za organizacije civilnog društva.

Za koga su Info dani

Info dani namijenjeni su svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama, jedinicama lokalne i regionalne uprave i samouprave, te ostalim zainteresiranima, a cilj im je informirati o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, educirati sve zainteresirane te stvarati partnerstva i nove razvojne prilike.

Što je na programu

Ove godine imamo nekoliko zanimljivih tema, između ostalog Edukaciju o društvenom poduzetništvu i edukaciju vezanu uz program Erasmus+ za obrazovne institucije i udruge. Prvi dan Info dana 2017 rezerviran je za Okrugli stol: „Civilno društvo – jedan od temelja razvoja naših zajednica" i prezentaciju dostupnih natječaja za udruge.

U suradnji sa Studentskim centrom Pula u utorak 14.03. održat će se "ABCda" početnička edukacija za udruge na kojoj će biti predstavljene osnove za sve one koji su tek zakoračili u svijet udruga, za početnike i novopridošle članove udruga te za građane koji su tek u fazi stvaranja udruge.

Edukacija o društvenom poduzetništvu koja će biti održana u srijedu 15.03., organizirana je u suradnji s Istarskom razvojnom agencijom Ida d.o.o. te Europe Direct uredom u Puli, a predavač Teo Petričević dugogodišnji je direktor ACT Grupe, vodećeg primjera društvenog poduzetništva u Hrvatskoj i regiji.

U suradnji s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, četvrtak (16.03.) je posvećen projektnim mogućnostima obrazovnih ustanova te umrežavanju ustanova i udruga u projektima na području obrazovanja. Zaklada će tom prilikom predstaviti tekuće projekte i njihove rezultate te dostupne natječaje za ovo specifično područje.

Prijave

Prijave za aktivnosti bit će moguće do 12. ožujka 2017. godine putem Google obrasca: https://goo.gl/forms/lwt8s34iymPSz4BM2 ili  direktno na e-mail Zaklade zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

Linkovi

Pratiti nas možete i na  Facebook event Info dani 2017


Materijali sa info dana

Na sljedećem linku možete pronaći materijale sa održanih info dana, no budući da je sadržaj zaštićen, molimo vas da nas kontaktirate poradi dobijanja pristupnih podataka!

MATERIJALI SA INFO DANA

Povratak na prethodnu stranicu