1. Projekti Zaklade

Lokacija: Hrvatska, Istarska Županija, Grad Pula-Pola
Partneri:  Grad Pula-Pola, Istarska Županija, Istarska razvojna agencija
Davatelj financijske potpore: Europska komisija

EU Direct-Pula Pola je prilika koju je Grad Pula-Pola, u partnerstvu s Istarskom županijom, Istarskom razvojnom agencijom d.o.o. i Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, iskoristio kandidirajući projekt prema predstavništvu Europske komisije u Republici Hrvatskoj u cilju izgradnje novih modela međuinstitucionalne javne komunikacije po pitanju Europske unije a u cilju pružanja učinkovite potpore građanima za razvoj boljih gospodarsko-društvenih uvjeta u Puli i na cijelom istarskom poluotoku. Europska komisija podupire mrežu pružatelja informacija u Europi, uključujući informacijske centre Europe Direct (EDIC). Stoga je otvaranje Informacijskog centra u Puli osmišljeno da vam pruži potporu ukoliko tražite odgovore na pitanja vezana uz sredstva financiranja, pozive na lokalne informacijske/kontaktne događaje vezane uz EU, dokumente i publikacije EU-a, upućivanje na druge izvore informacija, podatke za kontakt s nadležnim ustanovama.

Civilno društvo Istra Civilno društvo Istra