2. Radionice o društvenom kapitalu - Delnice

Radionice o društvenom kapitalu - Delnice

U sklopu programa "Aktivni u zajednici" Zaklada je krenula s radionicama o razradi projektnih ideja i društvenom kapitalu te s predstavljanjem prikupljenih potreba.

S tim u vezi, pozivaju se svi zainteresirani građani, članovi udruga, predstavnici ustanova, institucija koje djeluju na području prijavljenih gradova i općina, da se uključe i prisustvuju radionici i zajedno sa Zakladom razrade ideju. Jedna od ideja biti će odabrana, te će se provesti u suradnji s ostalim zainteresiranim građanima uključenih zajednica.

U nastavku je raspored održavanja edukacija koji će se dopunjavati u skladu s dogovorima na terenu:

• Delnice, utorak 12. lipnja 2018. godine u Maloj vijećnici Grada Delnica (Trg 138. Brigade HV 4) od 13 do 15 sati
  • Lovran, utorak 5. lipnja 2018. godine u Galeriji Laurus (Trg Slobode 14) od 17 do 20 sati
  • Kumrovec, srijeda 30. svibnja 2018. godine u Velikoj vijećnici Općine Kumrovec (Ulica Josipa Broza Tita 12) od 18 do 21 sat
  • Zabok, utorak 29. svibnja 2018. godine u Gradskoj vijećnici Grada Zaboka (Zivtov trg 10) od 11 do 14 sati
  • Radoboj, utorak 29. svibnja 2018. godine u Centru za prirodu Zagorje (Radoboj 34) od 17 do 20 sat
  • Glina, srijeda 23. svibnja 2018. godine u Vijećnici Gradske uprave Grada Gline (Trg bana Josipa Jelačića 2) od 12 do 15 sati
  • Jasenovac, srijeda 23. svibnja 2018. godine u Općinskoj Vijećnici Općine Jasenovac (Trg kralja Petra Svačića 19) od 17 do 20 sati
  • Lanišće, petak 18. svibnja 2018. godine u Općinskoj vijećnici Općine Lanišće od 17 do 20 sati
  • Crikvenica, srijeda 16. svibnja 2018. godine u Gradskoj sportskoj dvorani (Crikvenica, Kotorska 15c) od 15 do 18 sati
  • Karlovac, utorak 15. svibnja 2018. godine u Gradskoj knjižnici Ivan Goran Kovačić (Ilirska dvorana - Ljudevita Šestića 1) od 13 do 16 sati
  • Duga Resa, utorak 15. svibnja 2018. godine u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa (Trg sv. Jurja 3) od 17 do 20 sati
  • Pazin, ponedjeljak 7. svibnja 2018. godine u Društvenom centru Veli Jože (154. brigade Hrvatske vojske 5) od 17 do 20 sati

Molimo da dolazak potvrdite putem e pošte na: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

Poziv možete pronaći u nastavku.