2. Predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“: Delnice, Duga Resa, Karlovac i Ogulin

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva sljedeći tjedan započinje s predstavljanjem programa „Aktivni u zajednici“. Ovo je tek prva od niza aktivnosti koje će se provoditi u sklopu programa, te će Zaklada u svim odabranim jedinicama lokalne samouprave organizirati predstavljanje predmetnog programa, edukaciju o društvenom kapitalu i filantropiji te društveno odgovornom poslovanju.

S tim u vezi, pozivamo sve zainteresirane građane na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ koje će se održati u:

• Gradu Karlovcu dana 27.02.2018. godine  u 14:00 sati u prostorima Knjižnice za mlade na adresi Banjavčićeva 8
  • Gradu Delnice dana 27.02.2018. godine u 18:00 sati u prostorima Velike vijećnice Grada Delnica na adresi Trg 138. Brigade HV 4
  • Gradu Duga Resa dana 28.02.2018. godine u 17:00 sati u prostorima Demokratskog rasadnika na adresi Trg Sv. Jurja 3
  • Gradu Ogulinu dana 28.02.2018.goidne u 14:00 sati u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice na adresi B. Frankopana 7

Navedeni su gradovi 4 u nizu od ukupno 15 gradova odabranih temeljem Javnog poziva za provedbu programa „Aktivni u zajednici“, a cilj kojeg je povećati društveni kapital. U suradnji s građanima, organizacijama, poduzetnicima i drugim dionicima  lokalne zajednice želimo riješiti konkretni problem koji su sami dionici istaknuli kao prioritet rješavanja za njihovu zajednicu, te potaknuti sve zainteresirane na suradnju, kreativnost i zajedničko djelovanje.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na predstavljanju, postavite pitanja i saznate sve što Vas zanima, jer...aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste Vi!