2. Zaklada kreće u izradu novog Strateškog plana

Zaklada kreće u izradu novog Strateškog plana

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnoga društva kreće u izradu novog Strateškog plana svog rada i djelovanja. Naime postojeći Stateški plan Zaklade je na snazi do kraja ove godine te je vrijeme za izradu novog. Bit će to dobra prilika za evaluaciju dosadašnjeg rada i djelovanja Zaklade te snimanje potreba na terenu i definiranje budućih aktivnosti Zaklade. Proces izrade ovog dokumenta odvijat će se otvoreno i participativno uključujući sve relevantne ciljne skupine, suradnike, partnere, neprofitne organizacije, jedinice lokalne i regionalne samouprave, ustanove s kojima Zaklada surađuje, odnosno privatni, javni i civilni sektor općenito. Jako je važno dobiti što više informacija o potrebama i povratne informacije o dosadašnjem radu kako bi budući rad i djelovanje Zaklade što bolje doprinio ciljevima kojima je usmjerena.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da nam se jave putem e-pošte na zaklada@civilnodrustvo-istra.hr ukoliko žele biti uključeni, ili nas prate na facebooku ili pak naše web stranice. Uskoro ćemo objaviti više informacija kako ćemo raditi na strategiji, no svakako ćemo obuhvatiti razne komunikacijske kanale, stoga smo sigurni da će svatko tko želi pronaći način da sudjeluje.