1. Novosti iz udruga
  2. Volonterski centar Istra - upitnik za volontere i organizatore volontiranja

Volonterski centar Istra - upitnik za volontere i organizatore volontiranja

Hrvatski centar za razvoj volonterstva sudjeluje u provedbi projekta "Slijedi svoju viziju - Obiteljsko volontiranje kao novi oblik angažmana" financiranog iz programa Erasmus+. U okviru projektnih aktivnosti u zemljama partnerima (Rumunjska, Irska, Norveška, Belgija, Njemačka i Hrvatska) istražuju se mogućnosti za volonterske aktivnosti koje uključuju članove obitelji, kao i dobrobiti ili moguće prepreke koje se mogu definirati, a vezane su uz obiteljsko volontiranje.
Ukoliko uključujete volontere/ke u svoj rad, volonterski centar Istra Vas poziva da ispunite upitnik koji se nalazi na ovoj poveznici te, ukoliko ste u mogućnosti, da upitnik koji se nalazi na ovoj poveznici proslijedite vašim volonterima i volonterkama.
Rok za ispunjavanje upitnika je 20.3.2020.
Ukoliko kao organizator volontiranja, imate i želite podijeliti dobru praksu vezanu uz obiteljsko volontiranje, možete to učiniti kontaktirajući predstavnicu HCRV-a, Tanju Tešija, putem e-maila : mreza@hcrv.hr ili telefona: 095/329 1370.
Podsjećaju i da se do 31.3.2020. mogu podnijeti Izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranje putem aplikacije Ministarstva za demografiju, obitelj mlade i socijalnu politiku. Izvješće se podnosi za razdoblje od 1.1. do 31.12 2019.


Sukladno zaključcima koje je donio Stožer civilne zaštite Istarske županije, kojima je udrugama civilnog društva u Istri naloženo zatvaranje prostora koje koriste za svoj rad i za razne manifestacije, Volonterski centar Istra obavještava privremenu obustavu rada u uredu no za sva pitanja i nedoumice i dalje su dostupni putem e-maila ili telefona.
 

Povratak na prethodnu stranicu