1. Novosti iz udruga
  2. Volonterski centar Istra organizira „Kavu sa voditeljicom Kluba za zapošljavanje mladih“

Volonterski centar Istra organizira „Kavu sa voditeljicom Kluba za zapošljavanje mladih“

„Kava sa voditeljicom Kluba za zapošljavanje mladih“ druženje je sa stručnjacima iz područja zapošljavanja, zdravlja i aktivnog sudjelovanja u društvu te pružanje informacija publici kroz polustrukturirani intervju sa stručnjacima. Drugu ćemo kavu popiti s voditeljicom Kluba za zapošljavanje mladih Karlovačke županije, pedagoginjom i youth workericom Branimirom Penić, iz Carpe Diem – udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih.

Razgovarat ćemo o:
● situaciji na tržištu rada
● potrebama mladih u kontekstu zapošljavanja
● procesu traženja posla
● ključnim elementima prijave za posao
● uslugama i mjerama usmjerenim povećanju zapošljivosti mladih

Webinar će se održati 19. svibnja u 16 h, a moći će se pratiti uživo putem ZOOM platforme. Sudionici webinara će moći biti aktivno uključeni i postavljati pitanja našoj gošći kroz zajednički chat. Pozivamo sve zainteresirane mlade, da se prijave putem obrasca za prijavu (https://forms.gle/FPyRyY3xFxW7zkbS8) dostupnog na web stranici i Facebook stranici Volonterskog centra Istra.

Prijave za praćenje webinara uživo su obavezne. Detaljnije informacije o događaju dostupne su u obrascu za prijavu. "Kava sa" aktivnost je u okviru projekta "Volontiranje je uKLJUČivanje" kojeg provodi Volonterski centar Istra, u partnerstvu s Dječjim domom “Ruža Petrović” i Domom za odgoj djece i mladeži Pula, a financijski ga podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i
socijalnu politiku.

Povratak na prethodnu stranicu