1. Novosti iz udruga
  2. Volonterski centar Istra organizira „Kavu sa voditeljicom Kluba za zapošljavanje mladih“

„Kava sa voditeljicom Kluba za zapošljavanje mladih“ druženje je sa stručnjacima iz područja zapošljavanja, zdravlja i aktivnog sudjelovanja u društvu te pružanje informacija publici kroz polustrukturirani intervju sa stručnjacima. Drugu ćemo kavu popiti s voditeljicom Kluba za zapošljavanje mladih Karlovačke županije, pedagoginjom i youth workericom Branimirom Penić, iz Carpe Diem – udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih.

Razgovarat ćemo o:
● situaciji na tržištu rada
● potrebama mladih u kontekstu zapošljavanja
● procesu traženja posla
● ključnim elementima prijave za posao
● uslugama i mjerama usmjerenim povećanju zapošljivosti mladih

Webinar će se održati 19. svibnja u 16 h, a moći će se pratiti uživo putem ZOOM platforme. Sudionici webinara će moći biti aktivno uključeni i postavljati pitanja našoj gošći kroz zajednički chat. Pozivamo sve zainteresirane mlade, da se prijave putem obrasca za prijavu (https://forms.gle/FPyRyY3xFxW7zkbS8) dostupnog na web stranici i Facebook stranici Volonterskog centra Istra.

Prijave za praćenje webinara uživo su obavezne. Detaljnije informacije o događaju dostupne su u obrascu za prijavu. "Kava sa" aktivnost je u okviru projekta "Volontiranje je uKLJUČivanje" kojeg provodi Volonterski centar Istra, u partnerstvu s Dječjim domom “Ruža Petrović” i Domom za odgoj djece i mladeži Pula, a financijski ga podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i
socijalnu politiku.