1. Novosti iz udruga
  2. Velika manifestacija i proslava 8. rođendana Humanitarne udruge “Naš San Njihov Osmijeh”

Humanitarna udruga “Naš San Njihov Osmijeh” proslaviti će 24.03. osam godina rada, djelovanja i postojanja organizacijom manifestacije i proslavom u Šijanskoj šumi od 11,00 do 18,00 sati.Osim samih glazbenih i plesnih nastupa te raznih kreativnih i zabavnih aktivnosti, održati će se i  revijalna malonogometnautakmicu između ekipa ''HUMANITARCI'' i ''POZNATI'' i to muških i ženskih ekipa.

Za one najmlađe uz pomoć Facebook grupe MaMa&BeBa biti će organizirano desetak dječjih igara te cjelodnevna likovno-kreativna radionica za djecu, Mickey Mouse, klaun i čarobnjaci hodati će šumom, a dječica će moći i zajahati dva predivna konja i napraviti kratku rutu kroz Šijansku šumu.

Uz niz raznih radionica, biti će organizirana i humanitarna tombola namijenjena svima onima koji žele napraviti i dobro djelo, a sve posjetitelje Udruga će počastiti kuhanim grahom i rođendanskom tortom, dok one najmlađe pizzom.